Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa spider 2.0 98 год. покупка?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• alfa spider 2.0 98 год. покупка?

здравейте,попадна ми една алфичка страшно запазена колица сив металик с червен кожен салон момо,issota хром пакет.колата е на 78000 км. реални сега е внесена без удар никаде абе супер си е колата но се чудя като инвестиция за 16 500 струва ли си?в смисъл че за момента ми станаха няколко колите и .............

здр. колега, 98' е фаза 1 модела, моята е 99' края произведена и е фаза 2... разликата е в електрониката, 5 коня отгоре при мене и най вече вътре по таблото. Значи аз ч взех по-ниско от тази цена, но с леки забележки по боята чесно казано (не че не карам така и до днес).Така че ако е добре колата си заслужава, защото виждаш по Германия колко по-скъпи са... Тука почнаха да ги харесват и леко дигнаха цените забелязвам. Моята ми стъпи на 16000 с обслужването като се замисля. Иначе е супер избор, няма да съжаляваш ако я вземеш.

Недостатъка е, както казва Пламен (ванто) че е леко натоварваща много те заглеждали и се обръщали след нея, което е истина... така че ако не ти пречи секи да се обръща след теб.....

питай всичко което ти трябва ако земеш решение
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

ами гюрука с ел. ушравление ли е?

Comment

Първоначално публикувано от racing^
        ами гюрука с ел. ушравление ли е?
        не
        Audi A6 & Alfa GTV

Comment

ел. гюрук за България не е добро решение... заради праха много често се развалят. Единствено ако е с "твърд" гюрук е ок, а то там винаги и е електрически...

моят си е ръчен. Прибиране на ръка около 10 секунди.
          Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Working...
          X